Bild

Bild
(lånad bild http://www.mythailandholiday.net/)

fredag 17 juli 2015

En helt ny värld!

Lars är fortfarande lite krasslig så några större äventyr har det inte blivit på senaste. Prinsen trivs i och för sig bäst när han får leka. Springa runt och upptäcka saker är just nu hans största hobby.


Pappas glass visade sig vara en höjdare.

Tadaaa! Stor nog för leklandet!

En stor händelse denna veckan var att Melker växt ikapp längdgränsen på leklandet i Market Village! Det finns en mätsticka vid entrén och tidigare var han för kort i rocken för att få gå in men på ngt sätt verkar han ha växt de ca 5 cm (?) som saknades, den senaste månaden:) Eller också mätte de fel. I vart fall öppnade sig en helt ny värld för vår lille prins.

Bollhavet var något av en favorit.

Mamman var nog mer rädd för att åka rutschkanan än prinsen. Han var stoneface. Den thailändska personalen tog sedan med honom upp och släppte ner honom själv i rutschkanan, varken mamman eller pappan lyckades få detta på bild då de bägge var upptagna med en mindre hjärtinfarkt! Prinsen själv verkade helt oberörd! Han verkade till och med gilla det!

 

Vi lekte även glasskiosk och fruktaffär.

Och tog sedan en tur med båten!

Say hello to my little friend! Denna lilla rackaren har legat mosad vid vägkanten precis vid vår Baan i några dagar. Nästan lite för spännande för min smak! Uh!

 

Trots att Lars fortfarande inte känner sig helt 100 fick vi med honom ut på lite eftermiddagsfika på något franskt-tyskt ställe här i krokarna.


 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar