Bild

Bild
(lånad bild http://www.mythailandholiday.net/)

måndag 13 juli 2015

Näste man...

Hann knappt posta det förra inlägget om hur krya vi var innan sjukdomen slog till igen! Denna gången var det farfar, Lars som drabbades. Han verkar ha åkt på samma sak som vi andra haft. Bara hålla tummarna att inte Melker åker på det en gång till nu, han har redan hunnit med två omgångar och är inte sugen på en tredje.
 
Taxi med mr Joe som vi anlitat några gånger, skön chaffis! 
Melker med sin chaffis! 

Innan Lars blev sjuk hann vi med en utflykt till Khao Takiab Temple som ligger uppe på Chopstix Hill, "apberget". Vi tog taxi hela vägen från oss och upp på berget. Man kan gå upp men det kändes inte som ett alternativ med bergsbestigning när man har en sulky och en ettåring i bagaget:) 


Mamman kunde inte låta bli att köra trappträning upp till templet och sprang upp de 130 trappstegen! 
Stolt mamma efter trappan! (Gör sitt bästa för att se helt oberörd ut:))

Sedan lite mer chill och njuter av utsikten. 

Melker tyckte såklart det var en höjdare att få se aporna igen och var otroligt pratsam och kvittrade för full hals. Våra grannar råkade ut för en argsint apa här för några dagar sedan. Den onda apan sprang fram och bet ett av barnen i benet. Läskigt värre! Men som tur är så är de vana vid sådant här och de fick påbörjat rabiesbehandling med en gång så det är ingen fara på taket. Efter att jag hört det så höll jag mig och prinsen på avstånd från aporna, kände mig lite rädd faktiskt även om de är så små.

Efter lunchen lekte prinsen i sanden lite. Efter några minuter hade vi sand exakt överallt, både mamman, pappan och den lille. Charmigt värre!:)

Nu håller vi tummarna att Lars piggnar till och att alla får vara friska! 

Prinsen och pappa på Eat @ Hua Hin som är ett av våra favvoställen. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar