Bild

Bild
(lånad bild http://www.mythailandholiday.net/)

onsdag 29 juli 2015

Karon Beach i dagarna tre

Vi har haft lite dåligt med internetuppkoppling de senaste dagarna därför publicerar jag inläggen lite i efterhand. Vi hade bokat tre nätter på ett hotell i Karon Beach till att börja med. Vi har hann med att njuta lite av Karon de dagarna, prinsen fick leka på stranden, vi besökte en lekplats i närheten av hotellet där han fick leka av sig om eftermiddagarna och vi promenerade med glädje längs med stranden med barnvagnen. Man är ju inte bortskämd med barnvagnsvänliga trottoarer i detta landet, så vi gladde oss över att kunna spatsera omkring så smidigt med sulkyn. Dock var det mycket vågor och starka underströmmar så det röd flaggades längs med stranden. Vi badade alltså inte i havet vid Karon Beach. 
En glad strandprins! 
Stranden och havet här i Phuket är verkligen otroligt mycket finare än i Hua Hin. 

På lekplatsen i Karon. 

Håkan's Bar (Färjan-Håkan) körde lite lockpriser såhär i lågsäsong och vi nappade såklart, nöjda över vårt fynd tills vi insåg att de bara flyttat om priserna lite. Lagt krutet på att ta väl betalt för dryck och ris istället;) 

Prinsen gillade iallafall Håkan's köttbullar. 

Vi bodde på ett fint hotell i Karon, Karon Sea Sands Resort, bara några meter från stranden. Väldigt prisvärt, förmodligen pga ett bygge precis invid hotellet. Vi märkte endast av bygget när vi gick utifrån hotellet och ner mot stranden. Det hördes inget av bygget till vårt rum eller till poolområdet. Enda nackdelen var väl att det inte fanns några lekytor på hotellområdet. Vi gjorde en utflykt till Kamala Beach och Bangtao och tog en titt på Sunwing hotellen på bägge strandorterna. Vi bestämde oss för Sunwing i Bangtao som ligger direkt på stranden. Det kändes lite mindre och mysigare än det i Kamala. Det är lite dyrare att bo på Sunwing men det är mycket roligt för Melker. Miniland med leksaker och utomhusleplats under tak, många barnpooler, gräsplättar att leka på och lite barnaktiviteter. Vi bestämde att vi tar en vecka här. 

"Han har blommor i sitt hår" vår lilla solstråle! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar