Bild

Bild
(lånad bild http://www.mythailandholiday.net/)

fredag 24 juli 2015

Förändringens vindar blåser!

Vi går fortfarande omkring lite i moll och försöker vänja oss vid att det bara är vi nu. Vi har haft lite jobbiga nätter och varit ganska trötta på senaste. Vi har en liten prins som fått blodad tand för det här med att nattsudda. Inte så charmigt tycker hans föräldrar som gillar att sova på nätterna.

I onsdags ryckte vi upp oss lite och åkte iväg på nattmarknaden. Vi åt gott och fyndade lite sköna flum-byxor till Melker. 

Go-middag i sin enkelhet på nattmarknaden.

Lyckad bild! Melker protesterar bestämt för att han inte fick smaka på pappas Italian Soda (ungefär som koncentrerat flytande socker med karamellfärg). 

TukTuk

Vi känner att vi behöver lite förändring och att det är dags för lite äventyr så vi bestämde oss igår för att vi åker till Phuket och kikar lite. Vi åker redan tidigt imorgon bitti. Där är lite lågsäsong just nu och vi fyndade flygbiljetter till bra priser. Ska bli jätteroligt att se lite nytt men vi kommer självklart sakna vissa saker. 

Denna damen och hennes mat kommer vi definitivt sakna. Duang's Kitchen, en riktig höjdare!

Prinsen kör en spontan kassagranskning hos Duang. 

Prinsen kommer sakna "sin tjej". 

Det har varit toppen att hyra hus, skönt att ha gott om plats, kunna ta sig ut lätt, ha stor gräsmatta att leka på, nära till pool osv. Området har varit otroligt lugnt, det har alltid varit några familjer, hade känts tråkigt om det varit helt öde och jobbigt om det varit knökfullt. Detta har passat jättebra för oss. Vi kommer såklart sakna våra goa "långtidsgrannar" som också ska vara här i 6 månader. Melker har tyckt det har varit så roligt att få vara med och leka med dom killarna som är lite äldre än honom. Kommer även sakna våra rutiner här såsom mornarna när vi brukar lyssna på musik och dansa loss medan vi dricker morgonkaffe. Prinsen älskar att dansa. Sedan morgonsimmningen i poolen. Och att få topp-mat levererad till dörren. Men nu är det dags att skaffa nya rutiner! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar