Bild

Bild
(lånad bild http://www.mythailandholiday.net/)

onsdag 15 juli 2015

Lappsjukan i Venedig!

Onsdagen ägnades åt att besöka två outlets. Den första, The Venezia, är byggt som ett mini-Venedig. Vi var aningen skeptiska men det visade faktiskt vara ett väldigt fint område. Ex en flod med broar överallt där man kan åka Gondol, en Fontana di Trevi-park, San Marco platsen osv. Där fanns även lite karuseller, ett lekland, ett litet tåg och ett mini-zoo. Mini zoo:t var dock lite tragiskt. Fick så ont i hjärtat av att se de stackars fåren, de hade alldels för liten hage och trängdes i värmen under den lilla skuggan som fanns. Tyckte så synd om dom, vilket livsöde.


Prinsen i mitt hjärta! 

Gondol kunde man åka.
 

Butiken i bakgrunden har klappat igen.

Vi behövde inte trängas på gator och torg! 

Hade gjort lite research innan vi åkte dit och läst att det var väldigt folktomt och övergivet. Det visade sig inte vara någon överdrift, det var nästan så att man fick lappsjukan. De flesta butikerna hade dessutom klappat igen. Något väldigt konstigt är att de tar inträde för att komma in - PÅ EN OUTLET. Visserligen betalde vi endast 100 TBH per person, ca 25 kr. Men det kändes ändå jättekonstigt i och med att det inte direkt var rusning dit.

 

Hallå! Var är alla??

Ensamt?! De huvuden som syns är alltså skyltdockor och längre bort är det Kalle och Melker som skymtas.



Venezia from Maria on Vimeo.

När det spelas musik är det ju svårt att stå still, det spritter i benen! Oj vad det svänger! 

Även om det shoppingmässigt inte var någon succé så är jag ändå glad att vi besökte Venezia. Melker var glad över att få gå själv och springa omkring lite och så tyckte han såklart det var spännande att få klappa djuren.

Mäh, pappa! Vad var det där för något? 

"Bä" har länge varit ett favoritord och nu fick han äntligen användning för det! Lycka! 
 
Vi åkte vidare till FM Outlet. Det visade sig inte heller vara något vidare. Det mesta var väldigt dyrt för att vara outlet-priser. Jag lyckades ändå hitta en bikini, hårinpackning och de underbaraste jordnöts- och kokosgodisarna. När vi kände oss nöjda åkte vi hemmåt, vi hade hyrt Mr Joe hela eftermiddagen för 1000 tbh vilket motsvarar ca 250 SEK. Helt prisvärt för en hel eftermiddag. Trevlig utflykt men shoppingen var ingen höjdare varken The Venezia eller FM.

 

1 kommentar:

  1. Lilleman dansar nog till sommartider gyllene tider som morfar tack för kortrt det värmde gott i kylan kram

    SvaraRadera