Bild

Bild
(lånad bild http://www.mythailandholiday.net/)

söndag 9 augusti 2015

Kalim Bay!

Vi har letat efter något nytt boende, något lite mer Baan-likt med lite större inomhusyta och viktigast av allt, gräsmatta där prinsen kan ägna sig åt sitt stora intresse fotboll! Nu har vi äntligen hittat något som funkar. Vi flyttade idag in i en stor lägenhet på markplan med en generös terrass i Kalim Bay. Det ligger ca 10 minuters promenad från Patong Beach. Jättefint område som ligger precis vid stranden. Lägenheten luktar nog aningen fukt/mögel men inte på långa vägar så mycket som på Sunwing Bangtao. Den är lite naggad men helt ok. Vi har hyrt den en vecka till att börja med, får se sedan om vi vill stanna längre. 

Spela boll är livet! 



Kalim Bay är ganska litet men här finns några restauranger längs vägen vid stranden och på eftermiddagen smäller de upp en massa matstånd längs strandkanten. Vädret har förresten blivit bättre. Vi hade ju några dagar när det var riktigt regnigt och blåsigt då vi kände att det började bli lite väl mycket. Men för någon dag sedan vände det och nu är det soligt och väldigt varmt igen.

 Badsugen! 

Vi gick ner till matmarknaden vid stranden och köpte middag. Direktörn ville som vanligt köra vagnen och var inte helt nöjd med att han inte fick gå själv.

Surfarna glider så fridfullt fram på vågorna! 

Natti natti "nya Baanen"

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar