Bild

Bild
(lånad bild http://www.mythailandholiday.net/)

söndag 13 september 2015

Hemresan närmar sig!

Söndagen har mestadels gått åt till förberedelser i för hemresan. Vi har varit i köpcentret och uppdaterat leksaksförrådet lite och sedan har vi packat. Vi åker till Bangkok imorgon eftermiddag och bor på ett hotell i närheten av flygplatsen och sedan bär det av hemåt på tisdag morgon.

Vi tog även en tur till nattmarknaden för att bla investera i en ryggsäck.

Vi sprang på en riktigt go lastning:) Här använder man inte riktigt samma teknik som hemma, lastning på pallar.

Det kommer nog bli lite av en utmaning att hålla en 15-månaders liten kille nöjd under en 12 timmars resa. Flighten mellan Bangkok och Helsingfors tar 10.5 timmar enligt färdplanen men jag håller tummarna för en frisk medvind som kortar ner flygtiden. Vi har iallafall förberett oss ganska väl. Vi har mycket snacks med oss, laddat iPad med underhållnings appar och lite youtube-klipp i offline läge. Leksakerna som inhandlats är: några fordon av olika slag (han älskar att köra omkring och ta brrrm brrrm), en mjuk boll, en aktivitetsleksak (en minibuss med massor av ljud och ljudfunktioner ochknappar osv), ett set med frukter som man kan dela/skära itu (med kardborre) en ny bok med lite ljudfunktioner, strumpor att göra handdockor av. Tror att det kommer att gå helt ok. Håll tummarna för oss!

Melker har mest sprungit runt med den här vagnen de senaste dagarna. Han fick låna den av den thailändska värdfamiljen och han har redan hunnit köra sönder några skruvat:) Som tur är har han händiga föräldrar (NOT:)) som lagat den.


Prinsen expetimenterar! Och mamman tänker, det här kan ju aldrig sluta bra!



Han har noga studerat pappa när han duschar och skrubbar benen och gör pappa så då ska prinsen också tvätta benen. Se klipp nedan, så sött!

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar