Delar med mig av våra favvo-recept:
Glutenfria majspannkakor:
3dl majsmjöl
6 ägg
4dl havremjölk
2dl vatten
+Lite kokosolja i smeten så behöver man inte steka i lika mycket fett som annars
Byt ut en del av majsmjölet till bovetemjöl för variation och lite nyttigare pannkakor.
De ser lite tråkiga/dassiga ut i färgen när man har i fullkorns bovetemjöl men det är lite mer järn i vilket är bra för direktörns del. De smakar nästan lika gott som de ovan med enbart majsmjöl.
Och dessa är perfekta till mellis eller frukost:
Bananplättar/äppleplättar
2 ägg +1 banan eller
2 ägg + 1 rivet äpple + kanel
Steker i kokosolja
Nu får Ni sluta grädda pannkakor och börja packa i stället,
SvaraRaderaHaha man skulle kunna tro att vi inte gör annat än äter pannkakor mest hela dagarna! Men nu börjar packningen vara i sin ordning och om ett par timmar går taxin till Bangkok!
Radera