Bild

Bild
(lånad bild http://www.mythailandholiday.net/)

onsdag 10 juni 2015

Äntligen!

Äntligen är vår lilla skatt frisk igen! Även om det bara var 3 dygn med feber så var det nog så jobbigt, vi var så oroliga att det skulle vara något allvarligt. När han vaknade upp imorse som en liten solstråle och vi kände att han var feberfri visste lyckan inga gränser, underbart!  

Morgonmys!

Vi hade återbesök på sjukhuset idag. Otroligt skönt att vi slapp ta Malaria- och Dengue-test! Tror att förra besöket och den hemska näsrengöringsincidenten har satt sina spår tyvärr. Prinsen var livrädd och började störtgråta bara över att jag satte ner honom på vågen. Vi fick väga honom i min famn istället och räkna av min vikt, han var hysteriskt rädd. Inne hos läkaren var han också livrädd och grät och klamrade sig fast vid min hals. Tråkigt att han kanske fått sjukhusfobi av detta. Även jag får ångest bara av att tänka på hur hemskt det var. Och helt i onödan känns det som. Vi har iallafall lärt oss en läxa, får han hög feber igen så kommer vi inte att uppsöka sjukhus innan tre dygn gått såvida han inte har andra allvarliga symtom på något sätt. Feber drabbas ju barn av titt som tätt och de får ju oftast ganska hög temp utan att det behöver vara farligt. 

Och idag har Melkers aptit återkommit. Under dagarna med feber har vi endast fått i honom rostat bröd med creamcheese, frukt, lite riskex, små portioner gröt. Även om han ätit mycket mindre än vanligt så hade han inte tappat i vikt vilket var bra. Han har även druckit bra med vätska hela tiden. 

När återbesöket var avklarat firade friskförklarandet med att gå till köpcentret och åka karuseller. Han åkte bla ett tåg tillsammans med en annan liten tjej, det var otroligt sött! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar