Bild

Bild
(lånad bild http://www.mythailandholiday.net/)

torsdag 14 maj 2015

Dancing Prins!

Idag har vi haft det ganska behagligt temperaturmässigt. Det har regnat lite men inte så farligt alls, vi har ändå kunnat bada och leka lite ute. När det blir lite regnigt kommer dock myggen fram så vi har ändå hållit oss inomhus mer än vanligt. Dagens aktiviteter har bestått av dans och vi har ritat med kritor och badat i regnet såklart!

Min app som bäddar in youtube-klippen har tillfälligt fått problem med buggar men trycker man på länken nedan slussas man till klippet: 

När Eagles strömmar ut genom högtalarna är det såklart svårt att stå still, då rycker det i dansnerven! 

Picasso-prinsen visar sina konstnärstalanger i ovan klipp!


Det sjukaste är att jag lyckats klämma i mig tre stycken mangos idag! Ääälskar verkligen mango! Och nu när jag försöker göra mig av med min Nutella-/Jordnötssmör-last måste jag ju ersätta den med något och mango har blivit en ny favvis! 

Vi har ju pottränat lite på senaste. Vi har dock inte "kommit i mål" riktigt ännu. Melker har kommit till insikt med att kiss och bajs ska vara i pottan men han har lite svårt att förstå hur han ska sätta dit det:) Frågar man om han kan viss vart det ska vara springer han och hämtar pottan. Ofta när han har kissat och det hamnat på golvet så springer han och hämtar pottan efteråt. Att de hör ihop vekar han ha förstått men vikten av i vilken ordning man gör det, alltså 1.hämta pottan 2.kissa eller tvärtom, har han inte kommit underfund med riktigt ännu. En kiss har vi lyckats fånga på rätt plats och då blev det såklart stående ovationer från mamman och pappan. Vi övar helt enkelt vidare och tar deli prinsens takt. 

Lyckades dokumentera den första och enda gången vi lyckades pricka rätt! 
 
Kalles finger är fortfarande svullet men det verkar inte bli värre iallafall vilket är positivt. Vi har det fortfarande under observation och det verkar ju gå åt rätt håll. Vi bor rätt nära sjukhuset om det skulle behövas tittas på. 

Imorgon måste vi besöka Immigration Burea här i Hua Hin för att förlänga vårt visum med 30 dagar. Det har alltså redan gått 60 dagar sedan vi kom hit, eller på lördag har det gått exakt 60 dagar. Vi har beställt taxi tidigt på morgonen för att vara på plats när de öppnar så att vi kanske slipper de värsta köerna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar