Bild

Bild
(lånad bild http://www.mythailandholiday.net/)

onsdag 13 maj 2015

Myrornas krig fortsättningen!

Myrorna har slagit till igen! Ni kanske minns myrattacken vi råkade ut för i Bangkok?! Denna gången var det prinsens sista vällingpaket som angreps. Attans otur! Kändes så skönt att vi hade kvällsvälling kvar nu när jag bekymrat mig över att grötpulvret tagit slut. Men så var det slut på det och vi fick slänga det som var kvar. Vi har ev tänkt beställa från Kits 4 kids (himla bra tjänst faktiskt) men nu står vi och velar om huruvida vi ska bli kvar här eller om vi ska flytta på oss. Leveranstiden hos K4K är upp till 20 dagar så innan vi tagit ett beslut är det ingen mening att beställa något. Det som lockar är att förflytta oss till Koh Samui i slutet av juni. 

Prinsen var bara så härligt go igår när han undersökte vårt glasbord underifrån. Han verkade fundersam och smakade för säkerhetsskull på det.

Idag har jag storkokat till prinsen, massor med broccoli:) Broccoli är ganska järnrikt så nu blir det broccoli till allt. Förutom broccoli kokade jag ärtor, morötter, potatis, lagade köttfärssås på nötkött och hade såklart broccoli i den. Kan tillägga att det var rätt svettigt att stå vid spisen när termometern visade 38,2 grader i skuggan! Puh! 

Kalle fick en getingtagg i fingret imorse i poolen. Det var alltså från en död geting eller halvdöd i alla fall, som flöt omkring. Vi fick nog ut hela taggen och nu hoppas vi att svullnaden runt såret går ner tills imorgon. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar