Bild

Bild
(lånad bild http://www.mythailandholiday.net/)

lördag 23 maj 2015

På ap-spaning!

Som jag nämnde tidigare verkar det som att det går mot lite svalare nu. Både igår och idag har det varit riktigt behagligt, lite växlande molnigthet och runt 33 grader. 

Perfekt utflyktsväder tyckte vi! Igår hoppade på en songthaew (en annan sort än den vi testade härom dagen) och åkte till Apberget. Det är alltså, precis som det låter, ett berg där en sjuhelsikes massa apor håller till. På morgonen brukar de hålla till vid foten av berget och senare på dagen hänger de högre upp på berget. Vi var där på förmiddagen vilket passade bra då det hade varit svårt att ta sig uppför berget med sulkyn. 


Prinsen tittade facinerat på alla aporna. Dom var väldigt närgångna och var till och med fram och ryckte lite i vår ryggsäck och försökte sno med sig prinsens vattenmugg.



Det var en fin liten tur och det kändes som att prinsen uppskattade den. Det var ju väldigt roligt för honom att få se apor på riktigt och så många samtidigt dessutom. På vägen tillbaka somnade han i bärselen på min höft, det brukar typ aldrig hända! Sedan sov han sig igenom hela vår lunch i vagnen så jag och Kalle fick en riktigt lugn stund för oss själva. Skönt! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar