Bild

Bild
(lånad bild http://www.mythailandholiday.net/)

fredag 1 maj 2015

Prinsen i sina gyllene skor!

Idag visade termometern 35 grader igen. Puh, jag är inte riktigt byggd för detta klimatet:) Jag äter otroligt mycket sötsaker här i jämförelse mot hemma och skyller det på värmen. Idag har en del Nutella slunkit ner samt lite inhemskt godis som Kalle kom hem med, banangodis och bananchips med jordgubbspulver. Banangodisarna är liksom torkade bananer i en klump, lite kokos och lite socker. Men de är inte alls särskilt söta, helt i min smak. 


Idag blev det middag på sushi-haket igen, så otroligt gott! Detta var det tredje besöket på en vecka! Och fler lär det bli! 


Prinsen fick ett par skor för några dagar sedan. Ett par sandaler som piper när man går. Ventilen som gör pipljudet kommer mest troligt att monteras bort annars blir man väl galen gissar jag. Än så länge är det dock inget problem eftersom han total-vägrar att gå när han har dom på sig. Väldigt konstigt, antingen är de väldigt obekväma eller också är det bara så ovant. Han har ju sko-vägrat förr, när vi försökte använda de badskorna vi hade med oss.

De två senaste veckorna har vi haft grannar som bott i radhuset bredvid oss. Men de lämnade idag och begav sig hemåt. Förra veckan flyttade även några danska ungdomar in i ett av husen. Så det kommer och går lite folk men det är ändå ganska lugnt och skönt nu när det bara är vi och den andra långtidsboende-familjen här och ungdomarna som vi inte ser röken av särskilt mycket. Den andra familjen ska vara här till oktober och dom är förövrigt jättetrevliga! Dom har två barn som Melker gillar att titta på när de leker och badar. 

Imorgon ska vi ta en tur till Tesco för att handla inför vår lilla mini-semester måndag-torsdag. Ska bli skönt att komma iväg lite! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar