Bild

Bild
(lånad bild http://www.mythailandholiday.net/)

lördag 11 april 2015

På kanelen!

Jag är så lycklig! Äntligen har jag lyckats få tag på kanel! Det har varit slut i mataffären sedan vi kom hit. Enligt mig är kanel livets krydda, man kan ha den till allt! Från kyckling, köttfärs och liknande till gröt, kaffe, desserter mm. Riktig allt i allo krydda! 

Vårt radhusområde, Baan Jennie, består av 28 st hus. Sedan vi kom hit har det varit ca 8-9 familjer här men idag åkte två familjer hem så nu är endast 6 av husen bebodda. Vi blir färre och färre nu när lågsäsongen kommit igång. Det är en annan familj här som också ska vara här i ett halvår. Känns skönt att det är någon annan än vi som kommer vara i området under sommaren. Sedan bor det en thailändsk familj i huvudbyggnaden, det är dom som ser till och sköter området. Känns tryggt att det alltid är bemannat. 

Lunchdags! Nya Hawaii-skjortan är på!

Om det är någon som funderar på hur varmt det är här så kan jag meddela att vi inte fryser i alla fall:) 34.5 grader i skuggan hade vi kl 13.33 idag, puh!

Prinsen gillar att springa omkring i gräset med sin Skalman eller en boll. Klippen är ganska små, tog alldeles för lång tid att ladda upp dom i bättre kvalité.

Vi har jättemånga bra restauranger precis utanför dörren. Och det bästa av allt är att man kan beställa take away och gå hem och invänta leveransen. Det hade inte vi fattat förrän igår. Det är rätt smidigt att ha den möjligheten när man känner av att prinsen har för mycket myror i brallorna för ett restaurangbesök. Ikväll beställde vi hem mexikansk mat. Det var verkligen otroligt gott! Lite dyrare kanske men lite lördagsmys kan man allt unna sig!
Prinsen har fullt upp med kvällsvällingen

Gårdagens storkok fick godkänt av prinsen, gött mos! 





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar