Bild

Bild
(lånad bild http://www.mythailandholiday.net/)

tisdag 14 april 2015

Provar vingarna!

Åh, det går så fort och vips är ungarna utflugna! Idag var det alltså dags för fågelungarna att prova vingarna. De testade några gånger och kom lite fel men efter att ha laddat i några timmar flög de äntligen. Vi håller nu tummarna att hela fågelfamiljen nu flyttat ut permanent så att vi kan flytta på växten. Vore ju typiskt om föräldrarna hade tänkt sig att bo kvar.

Det är fortfarande Songkran-firande, dock lite lugnare. Men vi har ändå hållit oss i våra kvarter. Ännu en familj har begett sig hemmåt och nu är vi bara två familjer kvar i området. Snacka om lugnt helt plötsligt! 

Idag sov prinsen endast en lur på dagen, visserligen en lång en. Vanligtvis sover han två gånger så jag och Kalle blev lite förvånade. När klockan hade slagit 17 i eftermiddags var det allt en trött liten kille som satt och gnuggade sig i ögonen. Vi brukar varva ned med att läsa och se på några favoritklipp på iPaden. Eftersom vi bara hade en bok med oss så har vi använt oss av några bebisappar på iPaden. Just nu går Stadens hjältar varm med Bella Brandbil och Palle Polis. Och såklart Babblarna som hängt med bra länge nu. Vi har även laddat ner några pekböcker och Sounds Lite är ganska rolig tycker prinsen, kanske lite för svår ännu. 

Ett härligt klipp där prinsen myser pappa:
http://youtu.be/d7oxKA6sFc4
Man skulle kunna tro att han tar napp när man ser det klippet, men det gör han vanligtvis inte (som vi napp-tränat, puh) det är alltså endast en tillfällighet. 

Härlig hemleveras ikväll! Pad Thai och Grön curry. 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar