Bild

Bild
(lånad bild http://www.mythailandholiday.net/)

söndag 29 mars 2015

Äntligen måndag morgon!

Internetuppkopplingen bråkade lite igår kväll och bilderna jag laddade upp fick jag först felmeddelanden om och sedan kom de upp dubbelt och trippelt till en början. Passade på att justera lite i inställningarna nu på morgonen medan prinsen sover frukostluren. Man kan nu alltså kommentera på inläggen om lusten faller på, man kanske har något tips att dela med sig av eller något annat trevligt:) Jag hade tydligen, helt omedvetet, inställt att man inte skulle kunna kommentera.

Morgonen här har som vanligt börjat ganska tidigt, kl 6 ville lille direktörn stiga upp! Både jag och Kalle har hunnit ta en liten motionsrunda i poolen innan klockan slagit 8, skönt! Nu väntar lite praktiska saker, vi ska gå till Market Village och inhandla lite nödvändigheter samt ordna med städtjänst som vi ska beställa två gånger per vecka.

Ha en skön måndag!

2 kommentarer:

  1. Hej Prinsen och föräldrarna. Så kul att följa er resa på avstånd. Man blir inte alls avis på er just nu. Poolhäng å värme :)
    Vilka underbara människor Thailändarna verkar vara. Skönt med lite barnpassning så man får äta middag i fred :)
    Också kul att se att det är ikea som gäller även där. Eller ni kanske tog med den från Sverige?
    Ha det så gott
    Jolin och Annelie

    SvaraRadera
    Svar
    1. Heeej Jolin och Annelie! Vad roligt att ni tittar in och ser vad vi har för oss! Ja, här blir det tydligen bara varmare och varmare nu ett tag framöver! puh, jag som tycker det är nog varmt redan:) Thailändarna är otroligt snälla och hjälpsamma, dock förstår många av dom inte engelska särskilt väl men det brukar lösa sig ändå:)
      Ja, ikea-antilopen är guld värd! Den har vi fått låna här från vårt uthyrningskontor. Supersnällt av dom!
      Glad påsk på er!

      Radera