Bild

Bild
(lånad bild http://www.mythailandholiday.net/)

lördag 28 mars 2015

Prinsen upptäcker uteätande och trappbestigning!

Första natten i vårt lilla radhus kändes bra, vaknade utvilade och goa! Noterade att vi har en liten geckoödla som bor i ett hörn i sovrummet, han verkar dock lida av social fobi och gömmer sig bakom garderoberna så fort man närmar sig. 

Godmorgon världen!

Prinsen fick äta frukosten ute på terrassen och njöt för fulla muggar. Han har aldrig ätit utomhus tidigare, om man bortser från amningen då, och tyckte det var otroligt spännande med utsikt över palmerna och fåglarna som kom och gick/flög uppe i palm-topparna. Efter frukosten gick hela familjen och tog ett bad i poolen. Jag försökte mig på att simma några längder och fy sjutton så jobbigt det var. Bestämde mig därmed för att göra det till en vana att simma lite om mornarna. Kunde inte låta bli att köra lite övningar i vattnet efteråt, jättebra träning! Jag som varit lite missnöjd över att vi inte har något gym på vårt område, kände nu att det inte spelar så stor roll. Kan lika bra träna i vattnet!
Frukost på terassen! 

Efter mindre än ett dygn i huset, upptäckte Melker trappan till övervåningen. Självklart var det ingen svår match för honom att klättra uppför den på egen hand. Typiskt! Vi trodde nog att det skulle ta lite längre tid än så innan han gav sig på den.
Nöjd liten kille som flåsandes av ansträngning nådde "toppen"!

Ännu en gång fick vi barnvakt under vår lunch. Thai-kvinnorna är verkligen helt galna i bebisar! De älskar att få rå om Melker och leka med honom en liten stund. Detta har gett mamman och pappan en och annan lunch/middag i lugn och ro. Klart att det ibland är lite stressande när någon går iväg med ens barn, men i takt med att han själv blivit mer van vid att främlingar kommer och vill bära runt på honom och leka med honom desto mer avslappnad blir man såklart själv. 



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar