Bild

Bild
(lånad bild http://www.mythailandholiday.net/)

torsdag 19 mars 2015

Myrornas krig!

Fredagen inleds med att jag vaknar och det kliar som sjutton över hela ryggen! Jag väcker Kalle som får kolla om det är myggbett. Vi tänder lampan och upptäcker att vi har fått oväntat besök i sängen av små, röda myror som springer runt som yra höns! Kalle och Melker verkar ha klarat sig från bett, endast min sida av sängen har blivit angripen. Vi fick såklart hjälp att byta rum med en gång. Passade även på att klaga lite i receptionen över att det, kl 22.30 igår kväll, dök upp en liten man i vår dörr. Med EGEN NYCKEL! Förvirrad stod han där med sin resväska, redo att flytta in. Kändes inte ok att hotellpersonalen inte lyckas hålla koll på vilka rum som är lediga och inte! 

Prinsen checkar in det nya rummet!

Frukostdags! En lite piggare prins idag! 

Melker är lite piggare idag, han är dock inte helt hundra ännu. Otroligt jobbigt att ha en sjuk bebis när man inte är på hemmaplan, man känner sig så mycket mer utsatt på något sätt. 

Alla Thailändare är förövrigt väldigt förtjusta i barn, alla vill hålla honom, leka med honom och peta på honom, fota sig med honom. Melker har väl inte helt vant sig vid detta ännu. Och mamman försöker så gott hon kan att koppla bort tankar på bakterier, virus osv.. Svårt men man vänjer sig nog.
Melker med en av sina beundrare, hotellstäderskan. 

Leker tittut med städerskan. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar